in

Lad os krydse fingre for Michael 

Jeg ved ikke om Michael Christensen allerede har fået besked om, at han skal køre Le Mans eller ej, men vi andre må sandsynligvis vente med at høre Porsches afgørelse på fabrikkens motorsportsfest sidst på ugen.

”På nuværende tidspunkt kender jeg ikke noget som helst til mine sæsonplaner for næste år. Jeg er ansat af Porsche, og det er ikke vejen frem indenfor Porsches mure at stille en masse spørgsmål, selvom jeg naturligvis ikke lægger skjul på, at jeg Håber, at blive en del af kørerbesætningen på den tredje racer Porsche indsætter i  i WEC-løbet på Spa samt det legendariske Le Mans næste,” siger Michael Christensen.
Det eneste der lige nu er offentliggjort omkring den tredje bil er, at Formel 1-køreren Nico Hulkenberg har fået det ene af de tre sæder, og at han er begejstret efter sit første med den avancerede Porsche’s 919 Hybrid.

“It’s pretty cool, I like it,” sagde Hulkenberg efter den første dags test på Motorland Aragon. “Bilen er fantastisk at køre, den har en enorm downforce og masser af hybrid-power.”

Og så kunne flere medier i går igen fortælle om, at den ny-ansatte McLaren Formel 1-stjerne, Fernando Alonso, er i spil til et sæde i den tredje Porsche – men den er i dag blevet skudt delvist ned.

Og tak for det, for med ham i bilen, havde de andre Porsche-kandidater kun en plads at kæmpe om til Le Mans.

Honda, der er motorleverandør til hans ny arbejdsgiver, McLaren, er ikke begejstret for ideen, og der kan også blive problemer på dæk-fronten, Pirelli kontra Michelin.

Der var ros til de tre GT-kørere, Michael Christensen, Nick Tandy og Fred Makowiecki, der alle har testet LMP1-raceren en gang, fra temachef Andreas Seidligner, og de ligner mere og mere de tre kørere i bilen på Spa i maj, da Hulkenberg den dag skal køre Formel 1 i Korea.

Her kan Alonso i så fald heller ikke være i bilen.

Og Formel 1-kørere har brug for træning i at køre løb, hvor der er langsommere biler på banen.

Det ved Porsche mere end nogen anden racerbilsproducent, så derfor er der også lavet et specielt køre-program for Hulkenberg.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings