in

Kamphaner er enige: Jeg vinder!

Frederik Vesti mod Daniel Lundgaard. 

Der er lagt op til en drabelig dyst, når de to stjernekørere krydser klinger i Renault Formel 4.dk i Midsommerløbet på Padborg Park i weekenden. 
Frederik Vesti gjorde rent bord i sæsonpremieren på FDM Jyllandsringen og Daniel Lundgaard gjorde ham kunststykket efter i Juniløbet på Ring Djursland. 
Her var Vesti forhindret, da han også kører i den tyske ADAC Formel 4-serie for hollandske Van Ammersfoort Racing. 
Men nu holder de side om side på Padborg Park og skal have afgjort, hvem der er bedst i den danske serie. 
“Det er jeg helt sikkert. Vi arbejder hårdt og målrettet i teamet, og jeg har langt flere løbskilometer i kroppen end Lundgaard,” siger Frederik Vesti. 
Den udtalelse er Daniel Lundgaard naturligvis ikke helt enig i. 
“Selvfølgelig vinder jeg,” siger han med et glimt i øjet. “Vi har fundet forbedringer på bilen siden det første løb og er derfor bedre rustet denne gang. 
May the best man win! 
Begge kørere har testet på Padborg Park op til løbet, dog ikke samtidig. Lundgaard kunne af gode grunde ikke teste samtidig med Vesti onsdag, da han skulle på gymnasiet for hente sin studenterhue. 
Fokuserer de to topkørere for meget på hinanden, så kan det måske blive en helt tredje kører, Christian Rasmussen, eller som han bare kaldes, HC, der kører hjem med sølvtøjet.
Han blev toer efter Daniel Lundgaard i DM i Formel Ford sidste år, og viste efter en blød start i sæsonpremieren på FDM Jyllandsringen lovende takter i anden afdeling på Ring Djursland. Her blev han henholdsvis nummer tre og to i de første heat, men måtte desværre udgå af det sidste. 
“Jeg har arbejdet hårdt med min teamchef, Jan Magnussen, og det begynder at bære frugt,” siger HC. 
Det lille, store talent, Noah Watt, imponerede i sit allerførste løb på den udfordrende bane på Djursland ved at blive nummer fem i første løb og nummer fem i andet, mens han udgik af det sidste. 
Noah Watt er løbsdebutant på Padborg Park, men har testet på banen inden Midsommerløbet. 
De øvrige kørere i det otte biler store felt er Casper Pilgaard, Aske Nygaard Bramming, Mikkel Sjødahl Dam og Mikkel C. Henriksen. 
Den tidligere internationale Formel 3-kører, Nicolas Beer, der debuterede i Renault Formel 4.dk på Ring Djursland med to flotte tredjepladser, har andre gøremål i weekenden og er derfor ikke til start. 
Men han kører de to sidste afdelinger i serien for Vesti Motorsport.
På billedet ses Daniel Lundgaard, Frederik Vesti og Christian Rasmussen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings