in

Det sagde de efter Formel 4-duellen

To gange Lundgaard og én gange Vesti. 
Det blev resultatet af tredje afdeling i Danmarks ny formel-klasse, Renault Formel 4.dk på Padborg Park. 
Daniel Lundgaard vandt de to første løb fra start til mål, mens Frederik Vesti kørte sejren hjem efter en knivskarp duel med Lundgaard i det tredje. 
Christian Rasmussen sluttede på tredjepladsen i første heat, men kunne på grund af problemer med bilen ikke holde momentum, og måtte i de to efterfølgende løb nøjes med en skuffende femte og sjetteplads. 
Det blev i stedet Mikkel C. Henriksen, der med en tredje- og to fjerdeplads sluttede som “Best of the rest”. 
Noah Watt startede med at blive nummer seks, så nummer fire for derefter at køre sig til en fortjent tredjeplads i det sidste heat. Det var anden gang i år han var på podiet. 
Daniel Lundgaard har efter de tre første løb i Renault Formel 4.dk lagt afstand til konkurrenterne i den samlede stilling, og han ligner allerede nu klassens første mester. 
Peter Vesti kan ikke true Lundgaard, for han allerede måtte melde fra til et løb, og må gøre det igen senere, på grund af sine forpligtelser i den internationale tyske Formel 4-serie. 
De to kørere har henholdsvis 197 og 136 point. 
Christian Rasmussen har på tredjepladsen 103 point, derefter følger Mikkel C. Henriksen og Noah Watt med henholdsvis 95 og 93 point. 
Det sagde kørerne efter løbet på Padborg Park: 
Daniel Lundgaard: ”Det var en rigtig god weekendJeg ville selvfølgelig gerne have vundet tredje løb også, men mine fordæk var for dårlige, så jeg kunne ikke få fart nok ud på langsiden til at true Vesti. Men jeg fik udbygget min føring i mesterskabet, så der var ingen grund til at tage nogle store chancer”. 
Frederik Vesti“Jeg er ikke tilfreds med weekenden, slet ikke, men skal jeg se løbene fra den positive side, så lærte jeg en masse om banens beskaffenhed under forskellige vejrforhold. I første heat lavede jeg for meget hjulspind i starten og ramte derefter en vandpyt. Det kostede meget tid. I andet heat ændrede vi på bilens set-up, men det fungerede slet ikke. Så vi gik tilbage til udgangspunktet i tredje heat og der fungerede det bare. Sejren der betød, at jeg trods alt fik lidt positiv med hjem fra Padborg.” 
Mikkel C. Henriksen: Jeg havde ventet lidt mere, men det var første gang, jeg kørte på Padborg Park, så min indsats var vel ok. Jeg var lidt uheldig i første heat, hvor jeg lavede en dårlig start med alt for meget hjulspind på den våde bane. Mit største problem var dog, at brugte det meste af løbene på at kæmpe lidt nede i feltet, hvor der var stor trængsel. Det kostede tid.” 
Christian Rasmussen: Øv for en weekend. Jeg kæmpede det bedste, jeg har lært, men jeg kunne slet ikke få bilen til at køre. En tredjeplads i det første løb var ok, men de to næste var lige til glemmebogen. Nu skal der arbejdes med bilen, så jeg kan præstere bedre i de kommende løb.” 
Noah Watt: Det startede skidt, men endte godt. Det var mit første besøg på Padborg Park, så en fjerde- og tredjeplads i de to sidste heat er vel ok. Det første heat var til gengæld ikke noget at skrive om. Jeg kæmpede konstant med over- og understyring, så det kunne ikke blive til mere end en sjetteplads. Det var fedt at være på podiet for andet løb i træk.” 
Billedtekst: Frederik Vesti vandt søndagens sidste løb i Renault Formel4.dk på Padborg Park.

Foto: Dennis Risager.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings