in

Danskerbil klar til første stor-test

Massive Motorsports Aston Martin V12 Vantage GT3 blev i dag startet op første gang siden teamchef Casper Elgaard fik den hjem i teamets værksted i Tilst ved Aarhus. 

Nøje overvåget af en ingeniør fra Aston Martin Racing.

Intet overlades til tilfældighederne, når et så avanceret og kostbart maskineri skal vækkes til live!

“Det gik rigtigt godt, motoren gik, som den skulle, og alle data var også som de skulle være,” fortalte Casper Elgaard efter “seancen”.

Udover motoren er Aston Martin-raceren blevet renoveret fra inderst til yderst.

Også det godkendte manden fra Aston Martin.

Det betyder, der mangler lige noget dekoration, at Casper Elgaard, Kristian Poulsen og Simon Møller er klar til den første store test på Paul Richard i næste uge.

Casper og Kristian har stor international erfaring med bl.a. klassesejre på Le Mans, mens Simon Møller er helt grøn i det game.

Men har har kørt rigtigt mange kilometer i Massive Motorsports milliondyre simulator, og Casper Elgaard er godt tilfreds med den fremgang, Simon har gjort.

“Det bliver spændende at se, hvor han reagerer, når han skal ud i en rigtig bil på en rigtig bane. Men vi tror på ham,” siger han til vildmbiler.dk

Hele teamet, der foruden de tre kørere består af 15 mekanikere, glæder sig til at komme i aktion.

“Vi har arbejdet længe og meget på bilen og lært den rigtigt godt at kende fra inderst til yderst, så det bliver fantastisk at få den ud på asfalten,” siger Elgaard.

Det kan lyde voldsomt med 15 mekanikere, men når man hører, at der skal 10 mand til et pitstop, er det til at forstå.

“Vi har trænet masser af pitstop hjemme på værkstedet, og jeg føler vi har godt fat i den disciplin. Men der bliver sikkert noget, vi skal have finpudset, inden sæsonen går i gang,” slutter Elgaard.

Missive Motorsport deltager i GTC klassen i ELMS, den europæiske Le Mans-serie.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings