in

Dansk trekløver i vild sæsonstart i USA

Michael Christensen, Jan Magnussen og Christina Nielsen tager i den kommende weekend hul på den ny sæson i USA.

De er alle tre anmeldt tredages testen på Daytona International Speedway, hvor de sidste detaljer skal på plads før 24-timersløbet, Rolex 24, samme sted den 28.-31. Januar.

Michael og Jan stiller op i opdaterede versioner af deres Porsche 911 RSR og Corvette C7.R i GT Le Mans, mens Christian debuterer i en GT3-udgaven af den ny Ferrari 488 GTE i GTD-klassen.

Jan Magnussen triumferede på Daytona sidste år, hvor han i sin deltagelse nummer 11 vandt løbet og det eftertragtede Rolex-ur.

Og han fortsatte den stærke sæsonstart ved også at vinde 11-timersløbet på Sebring kort tid efter.

“Det var en utrolig start på sæsonen, men på grund af forskellige tekniske omstændigheder formåede vi ikke at holde momentum i de efterfølgende løb, og det kostede mesterskabet,” fortæller Jan Magnussen til vildmbiler.dk. 

Med tilgangen af ny biler fra Ford og Ferrari tegner IMSA WeatherTech SportsCar Championship utroligt spændende.

“Vi er alle spændte på, hvad Ford og Ferrari har i ærmet. Specielt Ford tegner til at blive meget giftig. Den ny Ford GT er bygget som en rigtig racerbil, og vil først i 2017 komme som gadebil. Men også den ny Ferrari 488 GTE og BMW M6 er jeg spændt at se blive foldet ud.” 

Michael Christensen, der i sit program bl.a. har alle fire langdistanceløb i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, stiller op sammen med Earl Bamber og Frederic Makowiecki.

En stærk konstellation og en bil, der sidste år vandt både det amerikanske mesterskab og World Endurance Championship.

I WEC med Christensen og Richard Lietz.

Jan Magnussen skal køre sammen med sin vanlige makker, Antonio Carcia og nytilkomne Mike Rockenfeller, mens Christina Nielsen deler bil med de herhjemme ukendte kørere,  Alessandro Balzan, Jeff Segal og Robert Renauer.

Spændende hvad de sammen kan præstere.

Der er anmeldt i alt 54 biler, deriblandt 10 GTE Le Mans-biler til den tre dage lange test.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings