in

Dansk racertalent får Mercedes-kontrakt

20-årige Mikkel Jensen viste sidste år stor klasse i ADAC Formel Masters-serien, og det er han blevet belønnet for med en kontrakt med Mercedes Motorsport og indlemmet i deres juniorprogram. 

10 sejre og sammenlagt 17 gange på podiet, præsterede dem unge århusianer sidste år.

I år skal han køre i det europæiske Formel- 3-mesterskab for tyske Mücke Motorsport – et lille skridt på vejen af Formel 1, som er hans store drøm.

“Det er et helt fantastisk og meget vigtigt skridt i forhold til min drøm om en karriere som professionel racerkører,” lyder det fra Mikkel Jensen. 

Hans ny team har tidligere haft selveste Michael Schumacker, Sebastian Vettel og andre prominente navne i teamet.

Mücke Motorsport har et årelangt samarbejde med Mercedes-Benz og er foruden FIA Formula 3 European Championship 3 og ADAC Formel 4 også involveret i DTM, hvor teamet har sine kørere plantet hos Mercedes’ fabriksteams.
Mercedes er motorleverandør til den europæiske Formel 3-serie, og foruden en betragtelig økonomisk support indebærer Mikkel Jensens kontrakt med bilfabrikken også en motoraftale samt træningsforløb med Mercedes-Benz’ DTM-kørere, ligesom den unge racerkører kan se frem til en interessant DTM-test, såfremt den kommende Formel 3-sæson udvikler sig lovende.

Også hos Mikkel Jensens danske samarbejdspartner, Formula Racing, er der massive skulderklap til den nybagte Formel 3-kører.

“Selv om vi er imponerede over, hvor stærkt det er gået for Mikkel Jensen, har vi aldrig tvivlet på hans potentiale. Mikkel har en ufattelig ambitiøs tilgang til tingene og udvikler sig enormt hurtigt,” lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings