in

Dansk LMP3-kører klar til DTC-debut

Morten Dons er en ambitiøs racerkører med et stort netværk, og hans internationale LMP3-projektet er primært blevet muligt med stor opbakning fra lokale virksomheder og motorsportsentusiaster.

Det betyder heldigvis, at vi også får Morten Dons at se herhjemme.

Hans sponsorer har nemlig ytret ønske om, at han kører nogle løb på danske baner.

“Hvad jeg skal køre i herhjemme, er ikke helt på plads, men vi er godt i gang med forhandlingerne, så det varer ikke længe, før jeg kan melde noget ud,” sagde han til vildmbiler.dk den 8. februar.

Det tog lidt tid, men nu er tingene faldet på plads.

Morten Dons har købt Jesper Sørensens Camaro fra sidste år og skal køre tre, måske fire DTC-afdelinger; åbningsløbet på FDM Jyllandsringen den 23.-24. april, Classic Race Aarhus og sandsynligvis også Copenhagen Historic Grand Prix.

Tre store løb sponsorerne virkelig kan bruge til noget.

“Jeg tror, at de fleste danske racerkørere på et tidspunkt har set på DTC-klassen og fantaseret om at lege med de helt store drenge fra dansk motorsport. Sådan har jeg i hvert fald selv haft det, og det er fedt, at det er lykkedes at få enderne til at nå sammen, så jeg i år får prøvet kræfter med så populært et mesterskab,” siger Morten Dons.

Selvom deltagelsen i DTC kun bliver på deltid, er Morten Dons indstillet på at byde de store drenge op til dans.

Og det er en skarp Morten Dons, der sætter sig i DTC-raceren ved åbningsløbet. Han kører nemlig i denne weekend første afdeling i den European Le Mans Series, hvor han p.t. er eneste danske racerkører i en LMP3-prototype.

Udover at skulle skifte fra en lav 420 hestekræfters LMP3-racer med store vinger til en DTC-Camaro, skal Morten nemlig også være teamchef.

Lad os håbe, at Morten Dons har forberedt sig godt til DTC-debuten, for konkurrencen er hård i dansk motorsports kongeklasse.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings