in

Christina Nielsen går efter topresultat

22-årige Christina Nielsen stiller i weekenden til start i en Porsche 911 GT3 RSR ved fjerde afdeling af den Europæiske Le Mans Serie, ELMS, der afvikles på Paul Ricard i Sydfrankrig. Christina debuterede for IMSA Perfomance Matmut Racing ved seneste afdeling på Red Bull Ring i Østrig og det er således kun anden gang hun stiller op i den stærkt besatte racerserie, hvor Christina er eneste pige blandt de i alt 103 kørere.
Christina stiller til start i den hurtigste GT klasse, GTE, samme klasse som Porschen også kører ved 24 timers løbet på Le Mans. 13 biler stiller til start i GTE klassen, hvor Ferrari i år har domineret og i øjeblikket besidder de fem første pladser i mesterskabet.

Christina deler bil med den erfarne franskmand Raymand Narac, der med IMSA Perfomance Matmut Racing har vundet klassesejr på Le Mans to gange og ligeledes har vundet mesterskabet i den Europæiske Le Mans Serie to gange. Til det fire timer lange løb deler de to Porschen med portugisiske Nicolas Armindo, der to gange har vundet mesterskabet i den Europæiske Le Mans Serie.
”Med sådan et team og sådan en kørerbesætning, så må målet være at komme på podiet. Men Ferrari er rigtig, rigtig stærke i år, så det bliver på ingen måde let. Alt skal flaske sig for os og vi skal holde os udenfor problemer for at komme på podiet” fortæller Christina Nielsen, der for første gang skal køre på den tidligere Formel 1 bane. ”Jeg har kun omkring to timers erfaring i bilen og det er første gang jeg skal køre på Paul Ricard. Så jeg har en hel del, jeg skal indhente i forhold til mine to holdkammerater, men jeg ved fra sidste løb, at det er et super godt team, der forstår at arbejde sammen og jeg er sikker på, at de vil hjælpe mig alt det de kan”.

Christina er ikke eneste dansker til start på Paul Ricard. I GTC klassen er hele fire danskere til start. Jan Magnussen, Mikkel Mac og Johnny Laursen deler en Ferrari 458 Italia for Formula Racing og Mads Rasmussen deler en Ferrari 458 Italia med russiske Ilya Melnikov i en Ferrari 458 Italia for AF Corse.
Løbet, der starter søndag kl. 13.00, kan følges live på Motors TV eller via livestreaming på www.europeanlemansseries.com

Følg Christina på:

Homepage: www.christinanielsenracing.dk
Facebook: Christina Nielsen Racing
Instagram: christinaracing
Twitter: Christinaniels6

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings